Gio Swikker

Bekend van Ik Geloof In Mij

Boek nu

Laat mij maar lekker dromen.

Luister naar zijn recente single

Biografie Gio Swikker

De jongste, maar één van de meest populaire deelnemers van “Ik Geloof In Mij”

Ondanks dat hij sinds zijn 12e jaar al actief is als zanger, kreeg Gio pas echt de verdiende aandacht dankzij zijn zichtbaarheid in het programma “Ik Geloof In Mij” waarin hij één van de favorieten van de kijkers werd en zo ook de grootste hit van alle deelnemers wist te scoren. Met een mooi platencontract tot gevolg bij de maatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties.

Zijn eerste hitsingle: “Laat Je Gaan” ging viraal op YouTube en had binnen afzienbare tijd meer dan 1.400.000 views, en ook op Spotify gaat het nummer keihard omhoog met meer dan 1.500.000 streams! Maar niet alleen op deze platforms, ook op het platform Tik Tok gaat het sky high met als gevolg vele filmpjes waarin dansjes op zijn liedje zijn gedaan.

De nieuwe single: “Laat mij maar lekker dromen“, geschreven en geproduceerd door de gerespecteerde Bram Koning en Marcel Schimscheimer is onlangs op 7 april 2021 uitgebracht en word inmiddels goed ontvangen door het Nederlandse publiek.

Kortom, genoeg info om aan te geven dat deze jongen gaat scoren bij het Nederlandse publiek! Maar dan moet het land wel van het slot af zijn en men een feestje kunnen bouwen met een zanger erbij. Gio hoopt dan ook snel het land in te mogen om het publiek te vermaken met zijn repertoire en te zorgen voor een groot feest! Zelf zegt Gio hierover: “Ik hoop snel de mensen te zien bij één van de optredens in het land, de mensen die mij supporten op welke manier dan ook!”

Momenteel bouwt Gio met een mooi team om zich heen aan zijn carrière. “Ik werk met geweldige mensen uit het vak waar ik heel veel van leer. Ik heb mijn diploma van mijn opleiding sport en beweging behaald dus alle ruimte en tijd om het land in te gaan voor mijn optredens. Want er is niets zo mooi als mijn fans blij maken”.

Boek nu

Muziek

NU OVERAL BESCHIKBAAR

Een artiest boeken start hier

Bel ons en wij vertellen direct of de artiest beschikbaar is

  • 072-5054229

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen geen data met derden, en gebruiken de data puur voor het versturen van onze nieuwsbrief)